Jak organizovat grilování na zahradě

Oblíbená letní zábava? Grilování na zahradě. Ano, právě tento způsob, jak trávit volné chvíle, je čím dál tím populárnější. Rozhodnutí bývá někdy na poslední chvíli. Stačí si vyslechnout předpověď počasí a plán na odpoledne je tu. Použijte online plánování srazů Xeevio.cz a svolejte přátele na grilování. Kolik koupit masa a zeleniny? Kolik piva? Uvidíte snadno.

Na xeevio.cz založíte hlasování a zkopírujete do něj adresy z vlastního adresáře nebo je vyplníte sami. To zvládne opravdu každý. Jistě, můžete také vzít telefon a jednotlivě obvolávat kamarády. Někteří telefon vůbec nezvednou, ti kteří ano, nebudou mít zrovna dost klidu na rozhodování.

Pokud každému přijde e-mailem pozvánka s hlasováním, kde vybere z odpovědí ne nebo ano, v klidu odhlasuje i v rámci pracovních povinností. Zaměstná jej to na dvě kliknutí. Také proto si nikdo nestačí všimnout, že si právě domluvil sraz s přáteli. Možná příště využije Xeevio.cz i na plánování pracovních schůzek.

Buďte současní a využijte možnosti online plánování událostí. Stojí Vás to pár minut a žádné peníze. Využívejte svůj čas efektivně. Tak, jako jste si zvykli objednávat zboží přes internet, plánujte i schůzky, srazy nebo školení ze své židle. Jedině tak Vám zůstane dost volného času, který strávíte tak, jak je Vám nejmilejší.

Back to list