Jak se dopravit na sraz?

Otázku řešení dopravy na sraz mohou vypustit pouze ti, kteří mají bydliště v blízkosti místa konání. Ostatním nezbývá nic jiného než začít plánovat. Naštěstí si dnes můžeme vybírat, a to hned z několika možností.Tou nejjednodušší je vyrazit na sraz autem. Je to nejrychlejší způsob a dovezeme se až na místo určení. Má to ale i svou nevýhodu. Nemůžeme si dát ani skleničku alkoholu na uvítanou, natož na rozloučenou.

O vlaku a autobusu lze uvažovat pouze cestou tam. Zpáteční cestu vlakem či autobusem lze absolvovat, pouze pokud by se naše loučení se spolužáky protáhlo do ranních hodin.  Další možností jak se dopravit na sraz je volba taxíku. Není to sice ten nejlevnější prostředek, ale tu a tam se bez jeho služeb neobejde žádný z nás.

Poslední variantou je přespání v místě srazu, a to buď u kamaráda, kamarádky či na hotelu. Tento způsob je výhodný pro všechny ty, kteří mají bydliště daleko od místa srazu, a cesta zpět nepřipadá v úvahu.Jak je vidět, tak doprava na sraz nemusí být až zase takovým problémem.  

Back to list