Jak se vyhnout trapasům ve společnosti

Trapas ve společnosti bývá častým námětem našich snů a ze společenského hlediska nás může znemožnit na hodně dlouhou dobu. Než se tedy vydáte do společnosti, přečtete si naše následující doporučení, jak se vyhnout trapasům.

Základní pravidlo zní. Nejezte předem vysoce aromatické potraviny. Do skupiny nevhodných potravin patří i česnek. Jeho aromatické účinky jsou dlouhodobé a spolehlivě dokážou zasáhnout i oděv.Další společenské prohřešky se týkají volby nevhodného oblečení. Jít na koncert vážné hudby či společenský ples v riflích je považováno za faux pas. Volbou oblečení dáváte najevo váš vztah k dané události.

Znemožnit se můžete i prostřednictvím své nešikovnosti. Stačí malé zaváhání či pár nevhodných pohybů a sklenka s vínem či jiným nápojem se může ocitnout dnem vzhůru. Ještě horší je, pokud přitom někoho polijete.Velmi častým prohřeškem, kterého se dopouštějí především ženy, je volba nových bot. V tomto případě nejde ani tolik o vzhled, ale o jejich funkčnost a schopnost ženy chodit na podpatcích.

A na závěr malé shrnutí. Do společnosti vyrážíme čistí, voňaví a ve vhodném oblečení. Dobrá nálada je samozřejmostí.  

Back to list