Nástroje pro správu termínů a organizaci času

Pokud potřebujete jednoduše a rychle spravovat vaše termíny a správně organizovat čas, pak k tomu můžete využít celou řadu online nástrojů. Při jejich výběru je však důležité mít na paměti, že tak, jako je každý člověk jedinečný, tak i každému mohou vyhovovat jiné nástroje a postupy.

Online nástroje pro vytváření poznámek

Skvělým pomocníkem pro vytváření poznámek je EverNote 5.2.0, jenž umožňuje kromě textových poznámek ukládat také snímky, výřezy webů či zprávy z elektronické pošty. EverNote 5.2.0 patří k výkonnému poznámkovému bloku, jenž data ukládá na server služby Evermote. Vaše data jsou tak k dispozici kdykoliv a odkudkoliv.

K dalším zajímavým online nástrojům pro vytváření poznámek patří program NoteZilla 8.0.19. Tento program vytvoří štítky s poznámkami, jenž můžete umístit kdekoliv na vaší ploše počítače, programu či dokumentu. NoteZilla navíc podporuje třídění štítků do kategorií, ochranu heslem či třídění do virtuálních složek. Nezapomíná ani na možnost odesílání poznámek elektronickou poštou. Patří tak ke skvělému pomocníkovi každému, kdo potřebuje mít vše hned na očích.

Online nástroje pro snadnou organizaci úkolů

Pro snadnou organizaci úkolů můžete využít také řadu zajímavých online systémů a aplikací. Jednou z nich je např. dobře vybavený program ToDoList 6.8.10. Kromě klasické správy úkolů nabízí také správu úkolů, jež s vedením projektů souvisejí. V základním nastavení umožňuje sledovat časovou náročnost, přiřazovat ikony, připomínat události, importovat a exportovat dokumenty či zálohovat složky.

Uživatelé, jež se neobejdou bez elektronického diáře, určitě ocení vlastnosti programu Efficient Diary 3.61. Tento výkonný elektronický diář nabízí například unikátní fulltextové vyhledávání, funkce pro editaci textu podobné Wordu, možnost vkládání objektů typu tabulka, obrázky, odkazy apod. Obsah diáře je navíc šifrován.

Back to list