Plánování dovolené aneb na vodu s přáteli

Jedeš v létě na vodu? To chce včas zajistit lodě, pádla a ostatní. Je dobré domluvit se na termínu co nejdřív. Každý nějak plánujeme svojí dovolenou a mnozí ji musí v práci hlásit dlouho dopředu. Vodu je zkrátka potřeba trochu naplánovat. Kdy, kdo a na jak dlouho pojede? A kterou řeku a v jakém úseku? Jistě to znáš. Víc hlav víc ví, ale také má víc názorů.

Použij Xeevio.cz a pochopíš, že dohoda může být i snadná a zábavná. Dokonce i v případě, že se jedná o větší partu lidí. Uvidíš spokojenost na všech stranách. Jednotliví účastníci hlasování nevidí, kdo další byl pozván ani jak hlasoval. Tyto informace máš jenom Ty, coby zakladatel. Soukromé emailové adresy jsou tedy v bezpečí.

Není pro Tebe problém v průběhu hlasování změnit termíny nebo pozvat další kamarády. Ostatní budou o změně automaticky informováni. Celé hlasování můžeš také Ty sám kdykoliv ukončit. Jestliže některý z tvých roztržitých kamarádů e-mail omylem smaže, systém mu po zadání emailové adresy zašle hlasování znovu.

Tak plánuj, objednávej a těš se na vodu. Zkus to tak i s jinou dovolenou. Věnuj se plánované události jenom tehdy, kdy opravdu chceš. Až se sejdete s kamarády, bude jistě spousta jiných věcí, o kterých se chcete bavit. Plánování nech na Xeevio.cz a užívej si léta.

Back to list