Plánovat výlet na hory není pro každého

Vyrazíte s přáteli na lyže? Ať už Vás lákají malebné české hory nebo populární Alpy se svými bíle zasněženými štíty prohřátými sluncem, je třeba výlet na hory naplánovat. Už jste to někdy zkoušeli? A už jste někdy plánovali online?

Obvykle, co se zdá na začátku jednoduché, se postupně čím dál víc komplikuje. Co všechno je potřeba předem domluvit a zařídit? Kde se ubytovat? Zamluvit penzion nebo chatu je potřeba dostatečně s předstihem. Jak se na místo dostat? Vymyslet co nejefektivnější dopravu pro všechny není samo sebou. Nakoupit permanentky, zařídit stravování. Vše se vlastně odvíjí podle toho, kdo všechno se zúčastní.

Plánujte online a všechny případné komplikace se samy zpřehlední. Možná se Vám stalo, že než jste se domluvili na termínu, byla skvělá nabídka ubytování i levné permanentky fuč. Každý máte trochu jinou představu, jak by mělo lyžování probíhat a tak hledáte kompromisy, až jste z toho celí unavení.

Nekažte si zábavu s přáteli. Vezměte na sebe břímě organizátora,Xeevio.cz Vám jej pomůže nést. Založte jednoduše online hlasování a pošlete jej všem, kteří by mohli mít o společné lyžování zájem. Určete zde několik termínů, které přicházejí v úvahu, a přiřaďte k nim hlasovací škálu. Dejte tak možnost každému, aby vyjádřil svůj postoj. Adresáti vzájemně nevidí, kdo jak hlasoval a nemohou se ovlivňovat.

Zaškrtnout vhodnější termín a rozhodnout se pro účast není nic složitého. Je to rychlejší než odpovídat na e-mail nebo telefonovat. Přesto někteří rádi odkládají věci na později a je jim potom líto, že zapomněli hlasovat. Xeevio.cz dokáže takovým zapomnětlivcům poslat upomínku. Vy, jako zakladatel, víte o každé změně, která proběhla. Víte, kdo jak hlasoval a kdo ne. S Xeevio.cz máte zkrátka přehled a nemusíte proto nic dělat.

Vámi stanovený konec hlasování okamžitě ukáže výsledky. Rovnou vidíte, který termín se hodí většině a kolik Vás pojede. Toto snadné plánování Vám umožní, dojednat včas nejlepší podmínky a zařídit tak pohodové lyžování, na které budete rádi vzpomínat.

Back to list