Pořádá letní soustředění a jde na to od lesa

Možná se setkáváte každý týden, ale letní soustředění, to je něco jiného. Intenzivně pracovat sám na sobě a přitom v tom nebýt sám. To je smysl letních táborů a soustředění. Celý rok trénujete a na něčem makáte? Potřebuje do přírody. Pryč od všech povinností, soustředit se skutečně jen na jednu věc. Zdokonalovat se.

Kdo se ujme úkolu pořádat letní soustředění? Pro kolik lidí? Kdy vlastně a kde? Kolik to celé může stát a máme všichni zájem? Otázky, které se honí hlavou jen při pouhé představě, že jste to Vy, kdo má něco podobného pořádat.

Nebojte se, buďte to Vy. Netrapte se zbytečně, jděte na to od lesa. Nakonec Vás budou plácat po rameni, jak jste to všechno skvěle zařídil.

Pomocí Xeevio.cz založte hlasování a pošlete jej všem, kteří se mají účastnit. Stačí znát jejich emailové adresy a navrhnout několik možných termínů. Pak už jen sledujete, jak vše samo probíhá. Termín můžete stanovit jen jeden a nechat lidi hlasovat jestli pojedou nebo ne.

Nekomplikujte si život. Krátkodobé i dlouhodobé události plánujte pomocí online hlasování Xeevio.cz. Systém za Vás vyhodnotí nejlepší termíny a ukáže Vám, s kolika lidmi můžete počítat.

Nemusíte nikomu telefonovat a snažit se strefit do doby, kdy na vás má kdo čas. Nemusíte rozesílat hromadnou poštu a potom se probírat množstvím nejrůznějších odpovědí. Hlasování je jednoznačné a nikomu nezabere příliš mnoho času. Nic se nenaplánuje úplně samo. Xeevio.cz však dokáže pracovat za Vás a pomoci Vám k snadnému vítězství.

Back to list