Snadné plánování soukromých událostí

Dostala jsem zvláštní e-mail. Je to takový hlasovací lístek. Kamarád, se vrátil z cest. Je tak trochu dobrodruh, má spoustu zážitků a fotek. Skutečně je o čem vyprávět a tak se rozhodl, pozvat mě k sobě domů, budeme si povídat, vyprávět a prohlížet fotky společně s dalšími kamarády.

Dobrý nápad. Mám jen hlasovat, kdy se mi to hodí víc. V návalu povinností jsem e-mail odložila a na hlasování zapomněla. Přiblížil se první navržený termín a připomínka, abych odhlasovala, přichází právě včas. Mrknout do diáře a zaškrtnout jeden z termínů nezabere víc než minutu.

V hlavě mi však vězí otázka. To poslal každému z nás pozvánku s hlasováním a potom ještě koukal, kolik z nás nehlasovalo, aby nám jednotlivě rozeslal upomínku? Tenhle kamarád nepatří k lidem, kteří si ve volném čase libují v tabulkách a statikách. Je to sice dobrodruh, ale pokud jde o plánování a organizaci, používá šikovné online plánování xeevio.cz.

Pravděpodobně už rovná chlebíčky na talíř a těší se na tlupu přátel. Xeevio.cz za něj rozesílá upomínky a průběžně vyhodnocuje, který termín je lepší. Když si vzpomene na dalšího kamaráda, kterého chce přizvat, snadno změní parametry hlasování a přidá dalšího adresáta.

Já, když jsem se loni vrátila z dovolené, musela jsem fotky ukazovat snad stokrát a vyprávění k nim už mě nebavilo. Vždycky se našla nějaká kamarádka, která je ještě neviděla. Myšlenka uspořádat sraz a prohlížet fotky společně mě také napadla. Představila jsem si ale děsivý kolotoč telefonátů a e-mailů, ve kterých se postupně začínám ztrácet, telefon pípá, zrovna když mám důležité pracovní jednání.

Dneska už vím, že založit hlasování na Xeevio.cz je jednoduché a vše ostatní potom běží samo. Pro všechny strany příjemný způsob, jak svolat setkání.

Back to list