Soutěže jako zábava nebo náročná organizace?

Jednou z velmi oblíbených zábav je pořádání nejrůznějších soutěží, turnajů a utkání. Světově známá kniha rekordů se stále plní novými nápady, protože záliba předhánět se v čemkoliv je člověku vlastní. Často se jedná o sport, třeba fotbal, volejbal, squash nebo badminton. Lidé však soutěží i v jiných disciplínách jako například ve zpěvu, tanci a rádi pořádají soutěže ve vaření. Je to nepochybně zábavný způsob, jak trávit volný čas.

Uspořádat turnaj však klade značné požadavky na organizaci. Zvláště, vyhlásíte- li turnaj v pojídání knedlíků, koláčů nebo pití piva. V takovém případě počítejte se zvýšeným zájmem. Řada jedlíků se třese na svá startovní čísla.  

Koho pozvat? Pokud trénujete nějaký sport, je to hned jasné. Horší je to v případě turnajů v pokeru, bowlingu nebo šipkách. Abyste se dobře bavili, sezvěte jen určitou skupinu lidí, kteří se vzájemně znají a rozmyslete si, počet účastníků. Příjemné odpoledne u minigolfu se značně liší od celorepublikového utkání v ping-pongu.

Znáte-li Xeevio.cz, uspořádáte jakýkoliv turnaj snadno. Ať je malý nebo velký. Nemusíte se ani zvedat ze židle. Online plánování Vám pomůže v rozesílání pozvánek a evidenci účastníků. Potřebujete pouze vlastní adresář. Jednoduché hlasování založíte během 2 minut.

Pomocí Xeevio.cz sledujete, kolik lidí se zúčastní. V případě, že jste navrhli dva nebo více termínů, můžete také sledovat, který termín vyhovuje většině. Nastavíte, kdy má být hlasování ukončeno a Xeevio.cz vyhodnotí výsledky. Bez námahy vidíte, s kolika lidmi můžete v daný termín počítat a zajistíte vše potřebné. Hřiště, stoly, místa k parkování, občerstvení, vše podle typu soutěže. Po skončení turnaje Vám nezůstanou žádná trika a diplomy navíc.

Buďte chytří, užívejte si zábavy s ostatními a nedělejte ze sebe otroka. Xeevio.cz je zadarmo, založte hlasování ještě dnes.

Back to list