Sraz spolužáků – zábava nebo otročina?

Srazy, schůzky, semináře či kongresy mohou být příjemným zpestřením dne. Kdo se však ocitne v roli pořadatele, pro toho jsou spíš noční můrou. Například sraz bývalých spolužáků, kteří se léta neviděli, je někdy těžké vůbec svolat.

Navrhnout termín a rozeslat pozvánky není dnes takový problém, máte-li emailové adresy. Využijte Xeevio.cz a plánujte srazy online. Šance, že se sejdete všichni, je tak mnohonásobně vyšší. Pomocí Xeevio.cz totiž můžete hlasovat pro datum, které Vám nejlépe vyhovuje.

Nebojte se vzít třídní sraz do svých rukou. Možná jste na škole nepatřili mezi schopné organizátory, ale tenkrát jste neznali Xeevio.cz. Založit hlasování zvládne opravdu každý. Potřebujete jen adresy svých spolužáků. Stanovíte dva nebo více termínů a uvedete vše krátkým textem. Všichni pozvaní spolužáci mohou hlasovat a vyjádřit se, zda se zúčastní či nikoliv. Pro ty, kteří nechtějí nic slibovat, rozšiřte škálu možností o varianty spíše ano – spíše ne.

Adresy pozvaných účastníků jsou ostatním skryté. Bez obav tedy zkopírujte celý adresář najednou. E-mail s hlasováním rozhodně nikoho nezdrží a nemůže nijak obtěžovat. Xeevio.cz umí také posílat upomínky těm, kteří zapomněli hlasovat. Jejich četnost stanovíte Vy, zakladatel hlasování. Protože jsou odpovědi automaticky ukládány, můžete sledovat, jak se hlasování v průběhu času vyvíjí. Ostatní to však nevidí a nejsou tím ve svém rozhodnutí ovlivněni.

Stává se, že nenajdete adresu každého spolužáka. Zná ji ovšem jiný spolužák, který Vám ji sdělí. V tom případě jednoduše dalšího adresáta začleníte do hlasování.

Určete den a čas, kdy hlasování skončí. Xeevio.cz Vás bude průběžně informovat o stavu hlasování a po jeho skončení vše vyhodnotí. Okamžitě uvidíte, který termín vyhovuje většině a kolik spolužáků přislíbilo účast.

Zamluvíte dostatečně velký stůl a spolužákům pošlete konečnou pozvánku. Plánovat srazy online je tak jednoduché. Z Vašeho času Vám neukrojí ani kousek. Zvládnete to raz dva.

Back to list