Volba místa srazu

Pokud snad někdo považoval úsilí věnované výběru místa srazu za zbytečnou starost navíc, je třeba ho přesvědčit o opaku. Na výběru místa záleží stejně jako na volbě v hodného termínu. Jak již jsme si řekli, tak volbu nejvhodnějšího termínu lze naplánovat prostřednictvím webové aplikace XEEVIO.CZ.  Ale jak je to s výběrem místa srazu?

Stalo se pravidlem, že volba místa srazu vychází z minulosti. Takže v případě školních srazů je místem setkání lokalita spojená se školou, v situaci společné schůzky bývalých zaměstnanců je vhodným místem lokalita působiště zaměstnavatele a tak bychom mohli pokračovat.

O průběhu srazu nerozhoduje jenom lokalita místa. Stejně důležitá je i volba provozovny, do kterého své přátele, spolužáky a kamarády pozvete. Špatná volba dokáže zkazit dojem z celého setkání. Vzpomínky na prožité radostné okamžiky vám stoprocentně zničí mizerné jídlo, špinavé ubrusy či skleničky, zakouřený lokál či personál, který vám při každé příležitosti dává najevo, že jste mu narušili jeho představu o klidné směně.

Back to list