Xeevio.cz ví, jak na organizované plánování schůzek

Plánování schůzek, tak aby měly nejen nějaký řád, ale především termíny vyhovovaly všem zúčastněným, bývá často Achillovou patou mnoha firem i soukromých podnikatelů. Vážný problém pak nastává zejména v okamžiku, kdy je třeba naplánovat schůzku několika klientů či kolegů najednou. A nedej Bože, aby oni kolegové byli navíc externisté.

Plánování schůzek musí být efektivní

Jak si tedy s plánováním schůzek poradit tak, aby bylo nejen efektivní, ale také organizované? Pokud nechcete investovat do drahých aplikací, pak je ideálním pomocníkem systém pro plánování schůzek a jiných důležitých událostí, který vám nabízí náš portál Xeevio.cz.

Z pohodlí vaší kanceláře či domova tak můžete jednoduše naplánovat nejen pracovní schůzky, ale také sraz s přáteli, dovolenou či jinou akci. Hlavní výhodou naší aplikace pro plánování schůzek je především její jednoduchost a přehlednost.

Princip našeho systému je založený na hlasování. Stačí tedy jen založit hlasovací formulář, pozvat zúčastněné a vyčkat na potvrzení či nepotvrzení navrhovaného termínu. Systém navíc automaticky nabízí nejvhodnější termín, tj. termín, kde je nejvíce kladných odpovědí.

S Xeevio.cz budete mít přehled o vašich termínech

S naším systémem budete mít jednoduše vždy přehled o tom, kdo se vámi navrhovaného meetingu, kurzu či schůzky zúčastní a kdo ne. Systém vám navíc ušetří spoustu času, neboť při založení nového hlasování automaticky rozešle pozvánku pro hlasování s unikátním odkazem pro každého zúčastněného. Tím máte jistotu, že termín potvrdí skutečně pouze ten účastník, kterému byla pozvánka poslána. Nemůže se proto stát, že by účastník hlasoval za jiného.

A to nejdůležitější nakonec. Náš systém je zcela ZDARMA.

Back to list